Corpus

Hirdetés
A+ R A-

Carpigiani

Eredeti olasz fagylalt a Carpigianitól

ÁRAINK:

Kis adag: 300.-

Nagy adag: 600.-

Kehely: 700.-

Cukorka: 30.-

Öntet: 30.-

 

A CARPIGIANI fagylalt története:

 

Carpigiani

1944-ben a Carpigiani testvérek, Bruto és Poerio Carlo, feltalálták a világ első önműködő fagylaltgépét ("Autogelatiera").

1946-ban alapítottak egy céget, hogy az általuk létrehozott sikert tovább építsék.

 

Innen kezdett a Carpigiani a hagyományos fagylalt, köznapi nyelven „Olasz fagylalt” piacán, nőni, majd vezető gyártó lenni.

A Carpigiani mostanra megtalálható a világ minden táján, hogy terjessze az egész világon az Olasz fagylalt kultúráját.

"Technológia egy édesebb világért" jelmondatával, a Gyár a tervezésre és új fagylaltgépek fejlesztésére összpontosít, amelyek híresek újításukról és minőségükről. A Carpigiani technológiai kiválóság és a folytonos fejlesztésre szolgáló globális befektetési stratégiája iránti következetes elkötelezettsége, bárhova ahova piacra viszi a termékeit, hatékony és hatásos műszaki szolgálatot és gyors kereskedelmi támogatást szavatol.

A nagyon eredményes és elterjedt értékesítési hálózatnak (közvetlen hálózat, társult cégek, leányvállalatok és engedélyezett cégek) köszönhetően a Carpigiani jelen van a világ minden táján, még a legtávolibb országokban is, mint vezető kézműves fagylalt, lágyfagylalt, fagyasztott joghurt, shake, jégkása, cukrászat és tejszínhab gépgyártó.

A vállalat sikerének kulcstényezőjét az a tény képezi, hogy sohasem áll le, állandóan új határokat lép át és új célokat ér el. A kínálat és kereslet egyszerű szabályából kiindulva a Carpigiani állandóan korszerűsített gazdag kínálata egyezik az új üzleti tevékenységbe kezdő fiatalok, a lelkes hozzáértő fagylaltkészítők, a gyorsétterem láncok, a vendéglők, a falatozók, a bevásárló központok, a szállodák, a turistafaluk igényeivel, szerte a világban. Mert mindenki szereti a fagylaltot!

 

 

Kövess minket Facebookon

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Galéria képek

Kapcsolat

E-mail

okrosmajor@gmail.com

Facebook

http://www.facebook.com/CorpusCenter

Telefon

Ökrös Gábor (+36 20 485 1910)
Szanyi László (+36 20 914 4988)